Disclaimer

Toepassingsbereik

Deze disclaimer en privacyverklaring zijn van toepassing op de door Topigs Norsvin beheerde websites. Door deze website te bezoeken of gebruiken gaat u akkoord met de bepalingen en voorwaarden in deze disclaimer. Deze website bevat links naar websites die niet door Topigs Norsvin beheerd worden. Deze hyperlinks zijn uitsluitend geplaatst voor het gemak van de bezoeker. Topigs Norsvin aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, de beschikbaarheid of de kwaliteit van aanbiedingen die op externe websites gedaan worden.

Wijzigingen

Topigs Norsvin kan op elk moment de voorwaarden van deze disclaimer wijzigen. Wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze website gepubliceerd zijn. Deze disclaimer is in het Engels vertaald. Waar de Engelse disclaimer afwijkt van de Nederlandse versie, is de Nederlandse versie leidend.

Eigendom

Topigs Norsvin websites zijn eigendom van de afzonderlijke rechtspersonen Topigs Norsvin. Onder de naam “Topigs Norsvin” worden op deze website beide bovengenoemde rechtspersonen verstaan, hetzij afzonderlijk, hetzij gezamenlijk.

Intellectueel eigendom

De informatie, afbeeldingen, opmaak, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn het intellectuele eigendom van Topigs Norsvin. Het is niet toegestaan om de informatie op deze website te kopiëren, downloaden, publiceren of – in welke vorm dan ook – te verspreiden of vermenigvuldigen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Topigs Norsvin.

Aansprakelijkheid

Hoewel de grootst mogelijke zorg is besteed aan de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website, aanvaardt Topigs Norsvin hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.